Fri, Jan 27th, 2017

Asa a iesit din fabrica! Cu cat se vinde acest rar Mitsubishi Lancer EVO

  • Un exclusivist Mitsubishi Lancer EVO Wagon a fost scos recent la vanzare in Japonia
  • Respectivul exemplar anunta numai 90.000 de kilometri parcursi in aproximativ 11 ani
  • Viitorul cumparator al masinii va avea de achitat o suma de 1.29 milioane yeni

O companie care se ocupa cu vanzarea de masini noi si rulate pe piata din Japonia are in stoc… unul dintre cele numai 2.500 de exemplare Mitsubishi Lancer EVO Wagon fabricate vreodata.

Chiar daca ar putea parea greu de crezut, adevarul este ca au trecut deja doua decenii si jumatate de la introducerea modelului Mitsubishi Lancer Evolution.

In tot acest timp, faimosul automobil japonez a primit imbunatatiri peste imbunatatiri, numarul generatiilor lansate pana in prezent ajungand la zece.

O a unsprezecea nu va mai fi lansata, in cazul in care te intrebai cand va sosi aceasta, oficialii Mitsubishi preferand sa se orienteze catre alte segmente de piata.

Exista insa si o veste buna cu privire la modelul Lancer Evolution: un exemplar extrem de rar a fost scos recent la vanzare peste mari si tari, in Japonia.

Vorbim, mai exact, despre una dintre cele numai 2.500 de unitati pe care cei de la Mitsubishi au decis sa o echipeze cu o caroserie atipica, in cinci portiere.

Respectivul Lancer Evolution a iesit de pe portile companiei japoneze in anul 2006 si se lauda cu putin peste 90.000 de kilometri parcursi pana in prezent.

Propulsia este asigurata in cazul de fata de un benzinar turbo de doi litri si 290 de cai putere, cuplat la o cutie automata cu cinci trepte si un sistem de tractiune 4×4.

Modificarile lipsesc cu desavarsire din peisaj, exceptand cateva componente aftermarket, marca GReddy / Trust, instalate la nivelul sistemului de evacuare.

Apoi, daca vine vorba despre echipamentele oferite de acest Mitsubishi Lancer Evolution Wagon, avem geamuri electrice, aer conditionat, trapa si partial piele.

La final, mai ramane de precizat suma la care se ridica nota de plata a modelului japonezi: 1.29 de milioane de yeni sau, daca vrei, putin peste 10.500 de euro.

sursa: www.4tuning.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved