Wed, Feb 15th, 2017

Este oficial. Cel mai bun vehicul din istoria Mitsubishi se numeste Eclipse Cross

  • Mitsubishi a confirmat numele viitorului SUV compact
  • Acesta a fost denumit Eclipse Cross
  • Va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva
Constructorul japonez de automobile a confirmat numele viitorului SUV compact. Eclipse Cross este inspirat din conceptul XR-PHEV si urmeaza sa fie prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie.

Mitsubishi lucreaza de ceva vreme la un nou SUV compact care sa ii asigure un loc intr-unul dintre cele mai populare segmente de pe Batranul Continent, iar dupa mai multe detalii si imagini teaser, a venit momentul sa ii aflam si numele.

Intr-adevar, zvonurile s-au adeverit, iar noul model al japonezilor va fi cunoscut drept Eclipse Cross. Acesta se va situa in gama intre ASX si Outlander, si va concura direct cu Nissan Qashqai, Volkswagen Tiguan sau Peugeot 3008.

Design-ul exterior va fi inspirat masiv din conceptul XR-PHEV prezentat pentru prima oara in 2013, si se va distinge prin linii proeminente, un plafon inclinat, un aer sportiv, o grila supradimensionata in partea din fata, faruri cu lumini de zi LED si stopuri interconectate. Cireasa de pe tort o reprezinta culoarea rosie a caroseriei cu un aspect metalizat si luciu profund, realizata exclusiv pentru acest model.

sursa: www.4tuning.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved