Thu, Jun 11th, 2020

Mitsubishi Eclipse Cross facelift va avea versiune plug-in hybrid și va fi prezentat în iunie

Mitsubishi va lansa la jumătatea lunii iunie Eclipse Cross facelift, care va primi și o versiune plug-in hybrid, potrivit unor informații neoficiale.

Mitsubishi este pe punctul de a actualiza gama de modele disponibilă pe piața europeană prin prezentarea unui facelift pentru Eclipse Cross. Potrivit publicației franceze L’Automobile Magazine, Eclipse Cross facelift va fi prezentat oficial la jumătatea lunii iunie.

Sursa citată menționează că SUV-ul compact va crește ușor în dimensiuni și va avea o partea frontală mai proeminentă, în timp ce interiorul va fi la rândul său restilizat.

Marea noutate va fi însă introducerea unei versiuni plug-in hybrid, însă nu este clar dacă aceasta va fi împrumutată sau nu de la Outlander PHEV.

Pe piața europeană, Eclipse Cross a înregistrat vânzări de circa 27.000 de unități atât în 2018, cât și 2019.

Informațiile vin în contextul în care viitorul celor de la Mitsubishi în Europa era incert ca urmare a ultimelor schimbări din cadrul Alianței pe care japonezii o au cu Renault și Nissan. Conform celui mai recent plan, Mitsubishi va contribui în cadrul Alianței în special cu sistemul plug-in hybrid dezvoltat pentru Outlander.

Totuși, L’Automobile Magazine susține că Mitsubishi va rămâne în continuare pe piața europeană, chiar dacă vânzările de 170.000 de unități în 2019 reprezintă mai puțin de 20% din vânzările globale ale mărcii, care au atins anul trecut aproape 1.13 milioane de unități.

Via L’Automobile Magazine www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved