Thu, Jun 7th, 2018

Mitsubishi lanseaza o camioneta pe care toti si-ar dori-o, dar numai unii o pot avea

  • Camioneta L200 a primit o noua editie speciala
  • Productia va fi limitata la 250 de exemplare
  • Sunt disponibile in doua nuante de caroserie

Constructorul japonez de automobile a anuntat o noua editie speciala pentru camioneta L200, botezata Barbarian SVP II. Este al doilea model dezvoltat de divizia Special Vehicles Projects, iar productia va fi limitat la doar 250 de exemplare.

Toata lumea stie ca Toyota Hilux este o camioneta indestructibila si foarte cautata de fanii acestui gen de autovehicule. Insa nici Mitsubishi L200 nu este departe, avand in vedere ca vanzarile totale ale primelor trei generatii au depasit 2.8 milioane de exemplare la nivel mondial.

In urma cu trei ani, japonezii au prezentat lumii intregi cea de-a cincea generatie a camionetei iar de atunci a curs cu editii speciale. Cea mai recenta, lansata cu cateva momente in urma, poarta numele de Barbarian SVP II si este dezvoltata de divizia Special Vehicles Projects, fiind cel de-al doilea model preparat de aceasta.

Productia este limitata la doar 250 de exemplare, jumatate vor fi finisate in nuanta Diamond Black, iar jumatate in Atlantic Grey. Toate vor iesi insa in evidenta multumita accentelor portocalii de la exterior.

Lista de dotari standard include un set de jante cu diametrul de 17 inch, anvelope all-terrain, protectii din plastic pentru aripi, o grila SVP, bare longitudinale pe plafon, lumini de ceata sau bena iluminata.

Aceeasi tema “portocalie” continua la interior, acolo unde cusaturile si ornamentele de pe scaune sunt finisate in aceasta culoare. Ca tot veni vorba de scaune, acestea sunt imbracate in piele neagra iar o placuta inscriptionata iti aduce aminte ca nu conduci un L200 ca toate celelalte.

Sub capota regasim acelasi propulsor de 2.4 litri, turbodiesel, capabil de 177 de cai putere. Tractiunea este integrala, Super Select 4WD, iar clientii pot opta atat pentru o transmisie manuala cu sase trepte, cat si pentru una automata cu cinci rapoarte si padele pentru schimbarea lor.

Am lasat vestea proasta la final. Din pacate pentru cei care vor asa ceva, cele 250 de exemplare L200 Barbarian SVP II vor fi vandute exclusiv in Marea Britanie, iar fiecare costa 29.830 de lire sterline.

sursa www.4tuning.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved