Mon, Jun 27th, 2016

Mitsubishi ne pregăteşte ceva: teaser pentru conceptul unui SUV plug-in hybrid

Mitsubishi a publicat primul teaser pentru conceptul unui SUV plug-in hybrid pe care îl va prezenta în octombrie la Salonul Auto de la Paris.

Constructorii auto dezvoltă din ce în ce mai multe modele plug-in hybrid sau electrice de mari dimensiuni, astfel că nu este o surpriză că Mitsubishi a dezvăluit la începutul acestei săptămâni conceptul unui SUV hibrid.

Imaginea arată un model cu plafon plat vopsit în roşu care contrastează puternic cu tenta de gri a restului maşinii, ale cărei linii de design sunt mai degrabă minimaliste.

Producătorul japonez a dezvăluit că oglinzile laterale au fost înlocuite cu camere video, iar tehnologiile moderne îşi fac loc probabil şi la interior: chiar dacă nu avem imagini din cabină, putem anticipa că numărul de butoane va fi unul limitat.

Din punct de vedere tehnic, Mitsubishi a evitat să ofere informaţii concrete, însă a precizat în comunicatul de presă că noul concept va avea o propulsie de tip plug-in hybrid şi că este adaptat inclusiv pentru trasee off-road, astfel că cel mai probabil va beneficia de tracţiune integrală.

Noul concept va fi probabil o continuare a altor două SUV-uri experimentale lansate de niponi, şi anume XR PHEV II şi eX, care au fost prezentate pe parcursul anului trecut. Până la lansarea oficială din primele zile ale lunii octombrie, Mitsubishi va mai dezvălui câteva teasere în următoarele luni.

Via Mitsubishi, www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved