Tue, Jan 24th, 2017

Mitsubishi ne prezintă prima imagine a viitorului său SUV compact

Primăvara anului 2017 va aduce un nou model în gama mărcii Mitsubishi: un SUV compact care se va încadra în gamă între ASX și Outlander.

Mitsubishi va lansa la Salonul Auto de la Geneva un SUV compact care se va încadra ca dimensiuni între actualele ASX și Outlander și care va reprezenta speranța mărcii japoneze în încercarea de a ataca un segment extrem de popular la nivel european. 

Dacă până acum acesta a fost anunțat pe ascuns de surse din cadrul companiei nipone, noul SUV compact este de acum anunț oficial și a fost prezentat sub forma unei imagini-teaser care ne face cunoștință cu o parte din profilul mașinii. Printr-o prelucrare ușoară a fotografiei, putem observa însă mult mai multe detalii de design specifice acestui model.

Noul SUV Mitsubishi se va încadra în segmentul compact european și va încerca să se lupte de la egal la egal cu modele precum Nissan Qashqai, Volkswagen Tiguan sau Peugeot 3008, cele mai vândute mașini din această clasă. Pentru a reuși să se ridice la nivelul acestora, modelul Mitsubishi va miza, spun japonezii, pe o mașină “mai agresivă decât un coupe convențional”, ale cărei linii vor fi inspirate masiv de conceptul XR-PHEV, prezentat acum doi ani.

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved