Mon, Apr 18th, 2016

Mitsubishi Pajero Sport a primit o nouă generație pentru piețele din Asia și America

Mitsubishi a prezentat oficial o nouă generație a modelului Pajero Sport, noul model urmând să fie vândut pe piețele din Asia, Orientul Mijlociu, Rusia și America.

După o lungă serie de imagini teaser, Mitsubishi a dezvăluit noua generație a modelului Pajero Sport. Noul SUV este dedicat piețelor din Asia, Orientul Mijlociu, Rusia și America. Compania japoneză nu a specificat dacă va aduce acest model și în Europa. Noul model Mitsubishi folosește aceeași platfomă tehnică ca și pick-up-ul L200, ambele modele fiind fabricate la uzina Mitsubishi din Thailanda.

SUV-ul Mitsubishi Pajero Sport se prezintă cu o parte frontală modernă ce se înscrie în linia Dynamic Shield, inițiată de constructorul japonez, o linie de design ce a debutat cu modelul Outlander Sport. Designerii au folosit numeroase elemente cromate ce încadrează farurile futurise cu lumini de zi LED. Privit din lateral, noul model Mitsubishi are o siluetă aparte, părând alungită de la al treilea montant. Partea din spate se prezintă cu o pereche de stopuri cu un design vertical original.

La interior, Mitsubishi a păstrat multe elemente comune cu modelul L200, dar se remarcă scaunele tapițate în piele și controller-ul amplasat pe consola centrală dintre cele două scaune. De asemenea, remarcăm o frână de parcare cu comandă electrică, o noutate pe modelele Mitsubishi. la capitolul motorizări, Mitsubishi a anunțat ca va folosi un propulsor turbodiesel de 2.4 litri asociat cu o cutie de viteze automată cu opt trepte. Puterea motorului nu a fost specificată, dar același propulsor este folosit și de noul model L200 în variante de putere de 154 sau 181 CP.

Via worldcarfanswww.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved