Mon, Apr 18th, 2016

Mitsubishi Pajero va primi un înlocuitor în 1 august. Iată primul teaser

Japonezii de la Mitsubishi au prezentat primul teaser al succesorului lui Pajero. Modelul de serie va fi prezentat în 1 august 2015.

Mitsubishi Pajero va primi un înlocuitor la începutul lunii august. Vorbim despre noua generație a off-roader-ului japonez, așteptată de ceva vreme să debuteze pe piață. Până la prezentarea oficială, reprezentanții mărcii au publicat o imagine teaser a viitorului model și au anunțat data la care vor publica fotografiile și informațiile noului Pajero, 1 august 2015. Din imaginea teaser publicată de companie, putem remarca faptul că modelul are lumini de zi cu LED-uri, fiind integrată o bandă luminoasă în blocurile optice frontale, precum și să remarcăm o parte din profilul lateral al vehicului. Aspectul părții frotnale nu poate fi remarcat, fotografia fiind prelucrată digital special pentru a acunde acest lucru.

Cel mai probabil, noul Pajero va împărți mai multe elemente stilistice cu noua generație a lui L200. Tot de la L200 este așteptată și gama de motorizări și chiar o parte din platforma tehnică. La fel ca Pajero, Mitsubishi L200 a așteptat multă vreme o nouă generație. Debutul public al noii generații Mitsubishi Pajero, vândută pe unele piețe sub numele de Montero Sport sau Challenger, va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Bangkok.

Despre noul Pajero este cunoscut faptul că modelul va beneficia de un pachet tehnologic aliniat la așteptările consumatorilor moderni. Sistemul multimedia va suporta atât Android Auto, cât și Apple Car Play. În ceea ce privește gama de motorizări, sunt așteptate mai multe diesel-uri, disponibile atât alături de transmisii manuale, cât și alături de transmisii automate. Anumite piețe vor primi și propulsoare alimentate cu benzină, iar o variantă hibridă plug-in a lui Pajero nu este exclusă.

Via WCFwww.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved