Fri, Jul 24th, 2020

Primele detalii despre noul Mitsubishi Outlander plug-in hybrid: mai multă putere și autonomie electrică mai mare

Mitsubishi a anunțat că versiunea plug-in hybrid a lui Outlander va primi până la sfârșitul acestui an un motor mai puternic și o baterie cu autonomie mai mare.

Mitsubishi Outlander a fost cel mai vândut model plug-in din Europa în 2019, însă concurența puternică din acest segment și apropierea unei noi generații au generat o scădere graduală a popularității.

Reprezentanța din Statele Unite a constructorului japonez a anunțat însă că versiunea plug-in hybrid va primi o serie de îmbunătățiri majore.

“Motorul cu combustie internă are o capacitate mai mare și mai mulți cai putere, în timp ce sistemul electric oferă o autonomie mai mare”, menționează Mitsubishi.

Actualul Mitsubishi Outlander PHEV utilizează un motor pe benzină de 2.4 litri și 135 de cai putere acompaniat de două motoare de 95 de cai putere. În total, sistemul plug-in hybrid oferă 224 de cai putere. În plus, modelul are o baterie cu o capacitate brută de 13.8 kWh care oferă o autonomie electrică de 54 de kilometri.

Pe piața americană, noul Mitsubishi Outlander PHEV va fi disponibil din iarna 2020. Cel mai probabil, în preajma acestei perioade va ajunge și pe piața europeană.

Pe de altă parte, Outlander va primi o nouă generație care, cel puțin pe piața americană, va fi disponibilă la vânzare din al doilea trimestru al anului viitor. Japonezii promit un design modern, mult schimbat comparativ cu actualul model, pe lângă o serie de tehnologii noi și îmbunătățiri la interior. Prezentarea oficială este programată pentru prima parte a anului 2021.

Nu în ultimul rând, Mitsubishi pregătește și un facelift pentru Eclipse Cross cu modificări de design și un nou sistem de infotainment.

Mitsubishi nu a oferit detalii despre motorizările pregătite pentru aceste modele. Totuși, la sfârșitul anului trecut, oficialii mărcii anunțau că motoarele diesel vor fi eliminate complet din gamă, cu excepția pick-up-ului L200.

Via Mitsubishi www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved