Thu, Apr 25th, 2019

Sărbătoare în Japonia: Mitsubishi Outlander PHEV a atins pragul de 200.000 de unități vândute la nivel global

Mitsubishi a anunțat că versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Outlander a atins pragul de 200.000 de unități comercializate la nivel global, la aproximativ 6 ani de la lansarea pe piață.

Mitsubishi a lansat prima versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid pentru Outlander în anul 2013, iar inițial aceasta a fost disponibilă doar pe piața din Japonia.

În timp, Outlander PHEV a fost comercializat la nivel global și a devenit cel mai vândut plug-in hybrid din lume în 2018. În plus, Outlander PHEV este și cel mai vândut plug-in hybrid din Europa începând din anul 2015, după ce a ajuns în garajele a aproape 24.000 de clienți în anul precedent.

Constructorul japonez a anunțat acum atingerea unui prag important de vânzări. Astfel, Mitsubishi Outlander PHEV a acumulat vânzări de 200.000 de unități la nivel global de la lansarea pe piață.

Pe piața din România, Mitsubishi Outlander PHEV are un preț de listă de aproape 50.000 de euro, însă în prezent poate fi achiziționat pentru 41.224 de euro datorită bonusului de 20.000 de lei acordat de statul român la cumpărarea unei mașini plug-in hybrid prin programul Rabla Plus.

Prețul menționat de producător include însă și un tichet Rabla în valoare de 6.500 de lei și un discount de aproximativ 3.500 de euro acordat de Mitsubishi.

În primele trei luni ale anului, pe piața din România au fost înmatriculate 41 de unități Mitsubishi Outlander, însă datele oficiale publicate de DRPCIV nu fac o distincție clară între versiunile cu motoare tradiționale și cea plug-in hybrid. Totuși, ca punct de reper, 61% dintre unitățile Outlander vândute în Europa în 2018 au fost în varianta PHEV.

Via Mitsubishi www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved