Thu, Mar 30th, 2017

Ucis în Europa, Mitsubishi Lancer primește o nouă viață în China și Taiwan

Mitsubishi Lancer va fi scos din gama mărcii în Europa din cauza vânzărilor slabe, japonezii urmând să mizeze în viitorii ani mai ales pe SUV-uri. Lancer primește însă o nouă generație în sud-estul Asiei.

Lancer, unul dintre simbolurile Mitsubishi din ultimele decenii, se pregătește de o nouă generație, iar schimbările estetice vor fi radicale. Din păcate pentru Europa, soarta lui Lancer a fost deja bătută în cuie, modelul japonez urmând să fie eliminat din gama Mitsubishi din cauza vânzărilor modeste.

Cum Lancer este însă un bestseller în piețele sud-est asiatice precum China și Taiwan, Mitsubishi a hotărât să continue cariera de piață a compactei sale, ceea ce înseamnă că cea de-a șasea generație a lui Lancer va fi una mai degrabă regională. Apare însă o modificare în numele modelului, care în China se va numi oficial Grand Lancer.

Din primele imagini ale noului model în versiunea asiatică deducem că modelul compact al niponilor primește o față nouă, dominată de litera X și inspirată de cea prezentă pe SUV-urile de eră recentă ale mărcii.

În primul clip de prezentare al mașinii avem o primă idee legată de interiorul lui Lancer, care este net îmbunătățit în raport cu modelul care mai poate fi cumpărat în Europa doar în acest an.

Bordul primește un design nou și un display de 8 inch, iar ceasurile de bord se transformă din analog în digital, fiind oferite pe un ecran TFT de 10.2 inch în diametru.

În China, Grand Lancer primește un motor pe benzină de 1.8 litri aspirat natural care dezvoltă 140 CP și 176 Nm și care este cuplat la o transmisie automată CVT.

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved