Thu, Mar 14th, 2019

Un nou teaser cu viitorul Mitsubishi Engelberg Tourer: conceptul niponilor debutează la Geneva alături de SUV-ul ASX

Mitsubishi a publicat un nou teaser cu viitorul concept electric Engelberg Tourer. Prototipul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva alături de noul ASX și de pick-up-ul L200 facelift.

Mitsubishi a publicat lista premierelor pregătite pentru Salonul Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile începând cu 5 martie. Primul pe lista constructorului nipon este conceptul Engelberg Tourer.

Pentru moment, reprezentanții Mitsubishi nu au oferit foarte multe detalii cu privire la viitorul prototip. Acesta anunță o nouă direcție de design în segmentul SUV dezvoltat de producătorului nipon și integrează “o generație nouă de tehnologii”. Totodată, conceptul Mitsubishi Engelberg Tourer va miza pe un sistem electric de propulsie, însă oficialii nu au publicat detalii tehnice suplimentare.

Tot în cadrul SalonuluI Auto de la Geneva, constructorul nipon va expune în premieră europeană pick-up-ul L200 facelift. Modelul a fost prezentat deja în luna noiembrie a anului trecut, însă publicul din Europa încă nu a avut ocazia să-l cunoască. Mitsubishi L200 facelift a primit o serie de modificări estetice, un interior fabricat din materiale noi, în timp ce sub capotă se află un motor diesel de 2.2 litri care poate fi cuplat fie la o cutie manuală cu șase trepte, fie la una automată tot cu șase rapoarte.

Alături de L200 facelift și Engelberg Tourer Concept , fanii care vor vizita standul Mitsubishi de la Geneva vor putea admira noul ASX. SUV-ul constructorului japonez a primit modificări estetice consistente, un interior cu tehnologii moderne și o gamă variată de sisteme de siguranță. Primele informații referitoare la noul ASX au fost publicat de niponi în urmă cu câteva săptămâni, detaliile complete urmând să fie anunțate în 5 martie.

sursa www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved